Vážení zákazníci, 

     hlavný nápor predaja hydiny je za nami a teraz sa budeme venovať len predaju a rozvozu mládok pred znáškou a kŕmnych zmesí. Môže sa stať, že objednávky na rozvoz nevybavíme do jedného týždňa, ale sa dovoz trocha predĺži. No, všetky objednávky sa budeme snažiť vybaviť v najkratšom možnom termíne.  

Pozor upozornenie!!! Možno ste si všimli zmenu našej adresy. Ale nepresťahovali sme sa. To len “orgáni” nám zrušili Čáčov a nazvali nás Senica, Čáčovská cesta. A aj číslo popisné máme zmenené z 226 na “ňújorské” 5315/125!!! Takže nemusíte nás hľadať. Sme tam kde už 30 rokov!!! Pri ceste na naše predajné miesto stačí ak si do navigácie vo svojom aute zadáte: Krokodíl – predaj hydiny a to vás privedie na naše predajné miesto.

     Upozorňujeme našich ctených zákazníkov, že platba je možná pri osobnom odbere aj kartou, pri rozvoze len v hotovosti!   

Volám sa Milan Zburín. Každý rok prichádzame pred vás, našich zákazníkov s ponukou hydiny na ďalší chov. Robíme to oficiálne už 34 rokov, neoficiálne 62! Chovám hydinu od svojich šiestich rokov. Vtedy mi doniesol môj otec prvé sliepočky. Boli to sebritky strieborné a zlaté čierno lemované. A tento druh chovám aj teraz. A odvtedy chovám hydinu a iné zvieratá a vtáctvo… Budeme radi, keď nám zachováte svoju priazeň aj v tomto roku. Máme pre vás prichystanú hydinu, ktorú uvádzame na tejto stránke aj s termínmi predaja. Ak sa nebudete vedieť zorientovať v našej ponuke, stačí zatelefonovať na číslo 0907 144 225, alebo prísť osobne k nám do Čáčova. Radi vám poradíme aj s výberom či chovom hydiny. Sme pre vás k dispozícii v týždni od 10.00 do 16.00 hod. a v sobotu od 10.00 do 12.00 hod. Prípadne sa dá dohodnúť iný čas, resp. termín. V mesiacoch marec, apríl, máj, jún, september, október a november  môžeme hydinu priviesť až k vám do dvora. Toto platí pre okresy Senica, Skalica, Malacky, Trnava, Hlohovec, Pezinok, Senec, Myjava, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín!!! Ďakujeme za vašu priazeň!

P.S. Prehlasujem, že predávame mládky pred znáškou, t.j. nie nosnice. Nosnica je až znesie prvé vajce!!!  To pre tých čo čakajú, že keď kúpia 17 mládok pred znáškou, tak na druhý deň budú mať 17 vajec!!! Toto prehlásenie dávam aby som nebol označovaný za cigáňa /ocigánil ste nás!!!/

Od sezóny 2019 sme boli jedným zo sponzorov prvoligového futbalového klubu Senica!!! Takže s našim logom sa môžete stretať na štadióne v Senici!!! V roku 2022 sme posunuli našu pomoc FK Senica o troška dopredu, stali sme sa minoritnými akcionármi klubu!!! Bohužiaľ vďaka nezodpovedným väčšinovým akcionárom sa nám nepodarilo zabrániť  “rozkladu” FK Senica. Ale naša podpora futbalu v Senici pokračuje pri novovznikajúcom Fk Senica a Fk Čáčov 1933 …

U nás kúpite mládky keď vy potrebujete a nie keď to nám vyhovuje!!!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.