011

Mládky 16 až 20 týždňové:

     V ponuke máme rôzne farby mládok. Prosíme zákazníkov aby si telefonicky overili dostupnosť jednotlivých farebných rázov. Nie vždy sú všetky k dispozícii. Máme zväčša mládky Dominant, hnedý, pásikavý, čierny, modrý, sasex, ktoré znášajú vajcia hnedé, ďalej mládky biele, jarabičie, trojfarebné tie znášajú biele vajcia, tinted znášajú krémové vajcia, Green Shell zelené a Dark Shell čokoládové vajcia.

Mládky pred znáškou stále v ponuke od 6. februára 2024!!!                                

Rozvoz robíme od začiatku marca 2024 do konca júna a po letnej prestávke začneme od začiatku septembra a skončíme koncom novembra 2024!  Pri väčších objednávkach /nad 200 kusov/ neplatí toto upozornenie, t.j. rozvoz robíme po celý rok! 

Od roka 2023 majú naši zákazníci zo stredného Slovenska možnosť objednať mládky pred znáškou aj na čísle mobilu 0917 772 305 s odberom vo firme AGROTIP Shop /areál firmy PUR-STAV/ vo Zvolene. 

Zákazníci dostanú deň vopred oznámenie o dovoze SMS správou, v ktorej bude napísaný deň dovozu!!! 

Pretože sa ohlasujú niektorí zákazníci, že nemôžu čakať celý deň na dovoz hydiny od nás, zavádzame možnosť prednostného odberu na vami určený deň a hodinu. V tom prípade účtujeme dopravu 1,50 € za kilometer!!!

V sezóne, t.j. marec až jún a september až november, vybavujeme objednávky zväčša do jedného týždňa od jej prijatia… Preto budeme radi keď si budete aj naďalej objednávať a my vám mládky určite privezieme v krátkom čase alebo v termíne, ktorý vyhovuje vám!!! Termín dovozu vám oznámime SMS správou deň vopred. Ďakujeme za pochopenie.

V mesiacoch júl-august a december-február hydinu nerozvážame…  Ako je uvedené vyššie, neplatí pri väčších objednávkach nad 200 kusov!!!                                                                                              

Rozvážame do okresov: Senica, Skalica, Malacky, Trnava, Pezinok, Senec, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Myjava, Trenčín!!! Ostatné oblasti Slovenska po dohode!!! Vieme sa dohodnúť.                                                  

Cena za kus je od 10,- € do 11,90 €! Cena závisí od počtu odobraných mládok a od toho či si zákazník odoberie osobne, alebo privezieme!!! Táto cena je platná ku dňu 1. január 2024. Môže sa meniť od pôvodnej ak sú mládky mladšie resp. staršie. Taktiež sa môžu meniť ak sa zvýšia náklady na chov, resp. dopravu jednotlivej hydiny a situáciu na trhu…

Aj v roku 2024 sme zaviedli nepopulárne riešením dopravy. Vzhľadom na stále rastúce ceny pohonných látok a iných komodít, sme zaviedli poplatok za dopravu. Cena za dovoz je 6,- €  Za tento krok sa ospravedlňujeme. Za to môžeme poďakovať tým, ktorí riadia túto krajinu…

V týždni predávame hydinu u nás na predajnom mieste od 10.00 do 16.00 hod.  V sobotu od 10.00 do 12.00 hod. Je vhodné sa informovať telefonicky o momentálnej ponuke.

V prípade telefonického kontaktu /0907 144 225/, prosím, volajte v týždni od 10.00 hod. do 16.00 hod. a v sobotu od 10.00 hod. do 12.00 hod. Prípadne píšte mail: milanzburin@gmail.com. Ďakujem.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu v chovnej sezóne 2024!!!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.