Vážení zákazníci,

     Začíname 3. septembra 2024! Na jeseň predávame mládky pred znáškou 16 až 20 týždňové. Objednávky na rozvoz ako aj na osobný odber zapisujeme. Volajte v týždni od 10.00 do 16.00 hod. na číslo mobilu 0907 144 225, prípadne píšte objednávku na mail: milanzburin@gmail.com.

                V ponuke máme na jeseň  Dominant hnedý, pásikavý, čierny, modrý, sasex, biely, trikolór, green shell, dark shell… Výber farieb podľa aktuálnej ponuky. Nemusia byť všetky farby každý deň!!!

       Rozvážame na adresu zákazníka!      

        Rozvoz hydiny a kŕmnych zmesí robíme na adresu zákazníka našimi vozidlami a ochotnými kuriérmi. Rozvážame do okresov Senica, Skalica, Malacky, Senec, Pezinok, Bratislava, Trnava, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Myjava a Trenčín. Ostatné oblasti Slovenska po dohode. Vozíme aj do okrajových, resp. priľahlých častí Maďarska a Rakúska.

Za dovoz účtujeme 6,- €. Na objednávku 150 kusov hydiny a viac dovoz neúčtujeme.         

     Zákazníci môžu hydinu objednávať mailom: milanzburin@gmail.com, WhatsApp, messenger alebo cez objednávkový formulár našej web stránky, prípadne volať na číslo mobilu 0907 144 225 / pri telefonickom kontakte, prosíme, volať v týždni od 10.00 do 16.00 hod./. 

     Dávame do pozornosti, že v ponuke máme aj Dergall a Exzolt, t.j.  prípravky proti klieštikovcom kurím, potemníkom stajňovým, a svrabu kožnému. Tiež sa používajú proti roztočom dravým, všiam kuracím a plesni hlavičkovej ako aj na ochranu pred mikrobiologickými znečisteniami. 

       Naši zákazníci zo stredného Slovenska si môžu objednávať mládky pred znáškou u firmy: AGROTIM  Shop (areál firmy PUR-STAV) vo Zvolene na telefónnom čísle 0917 772 308. Najbližší termín dovozu do Zvolena je jeseň 2024.  Presný termín dovozu do Zvolena upresníme!!!  

         Kontakt: Krokodíl – predaj hydiny, Čáčovská cesta 5315/125, Senica, mobil: 0907 144 225, mail: milanzburin@gmail.com, www.hydina.eu, fb: Krokodíl Čáčov.

                                    Milan Zburín.